Top

BABOR AMPOULE CONCENTRATES Promo Fluid 2017 - Lifting

Nieuw
  • BABOR AMPOULE CONCENTRATES Promo Fluid 2017 - Lifting
32,50
per stuk
Product is niet leverbaar


Promo Fluid 2017 - Lifting


Voor een verbeterde elasticiteit van de huid met extracten uit de gele papaver en silicium.

Een speciaal peptide stimuleert de huideigen collageenproductie. Waardevol organisch silicium en extracten uit de gele papaver verbeteren de elasticiteit van de huid. Voor een gladdere en strakkere huid met jeugdig lijkende gezichtscontouren.

Waardevol organisch silicium alsmede extracten van vlierbesbloesem, tropische amandel en de gele papaver verbeteren de elasticiteit van de huid en de weefselstevigheid. Hyaluronzuur hydrateert en maakt glad.
Tripeptiden helpen de huideigen collageenproductie te stimuleren en ondersteunen zo de vorming van collageenvezels. Biosacchariden en NMF’s hydrateren en laten droogterimpeltjes er daardoor zachter uitzien.
Een hoogwaardige polymeren matrix reduceert optisch de rimpeldiepte en peptiden stimuleren de huideigen collageenproductie.

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de ampullenhals met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Artikelnummer: 424464
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over