Top

BABOR SeaCreation THE CREAM

  • BABOR SeaCreation THE CREAM
345,50
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR SeaCreation THE CREAM

Luxueuze gezichtsverzorging voor elke veeleisende huid. De magie van de diepzee verbonden met de energetische krachten van de zee – voor een eeuwigdurende schoonheid van de huid.

BABOR thermophilus voor de vorming van frisse, nieuwe huidcellen. Thermoactieve celbescherming bevrijdt de huidcellen van stress en vrije radicalen.

Bijzonder effectieve anti-aging werking

Bevat een van de duurste en zeldzaamste werkstoffen van de wereld – het BABOR thermophilus-extract. Het thermophilus micro-organisme leeft onder extreme omstandigheden zoals hitte en hoge druk.

Zijn speciaal gevormde thermoactieve celbeschermingsfunctie zorgt dat hij kan overleven
Deze eigenschappen hebben de onderzoekers van BABOR gebruikt voor een unieke, luxueuze en effectieve anti-aging verzorging.

Thermophilus ontlaadt in de huid pure schoonheidsenergie voor de vorming van frisse, nieuwe huidcellen. Hij stelt deze nieuw verworven schoonheid veilig doordat de thermoactieve celbescherming de huidcellen bevrijdt van stress en vrije radicalen

De magie van de diepzee verbonden met de energetische krachten van de zee – voor een eeuwigdurende schoonheid van de huid.

Inhoud: 50ml

Artikelnummer: 490010
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten