Top

BABOR SeaCreation THE CREAM RICH

  • BABOR SeaCreation THE CREAM RICH
376,00
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR SeaCreation THE CREAM RICH

Luxueuze gezichtsverzorging voor elke veeleisende huid. Een premium luxe, anti-aging en verzorgende gezichtscreme in rijke consistentie bij een droge huid.

Het anti-aging proteine glycoceane GP3 in combinatie met het energetische BABOR thermophilus en het exclusieve green caviar algae extract verenigen zich in het Sea-telligent complex voor een uitgebreide anti-aging werking. De huid ziet er verstevigd, gladgemaakt en jeugdig fris uit. De exclusieve werkstof BABOR thermophilus vormt frisse, nieuwe huidcellen.

Bijzonder rijke en effectieve anti-aging werking.

Bevat een van de duurste en zeldzaamste werkstoffen van de wereld, het BABOR thermophilus-extract. Het thermophilus micro-organisme leeft onder extreme omstandigheden zoals hitte en hoge druk.

Zijn speciaal gevormde thermoactieve celbeschermingsfunctie zorgt dat hij kan overleven
Deze eigenschappen hebben de onderzoekers van BABOR gebruikt voor een unieke, luxueuze en effectieve anti-aging verzorging.

Thermophilus ontlaadt in de huid pure schoonheidsenergie voor de vorming van frisse, nieuwe huidcellen. Hij stelt deze nieuw verworven schoonheid veilig doordat de thermoactieve celbescherming de huidcellen bevrijdt van stress en vrije radicalen.

De magie van de diepzee verbonden met de energetische krachten van de zee – voor een eeuwigdurende schoonheid van de huid

Inhoud:50ml

Artikelnummer: 490610
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten