Top

Alle BABOR producten


BABOR CleansingBABOR Ampoule Concentrates fpBABOR Skinovage PXBABOR HSRBABOR ReversiveBABOR Essential CareBABOR SeaCreationDoctor BABORBABOR MENBABOR SpaBABOR Sun Care systemBABOR Make-upAlles van BABOR snel en zorgvuldig verpakt in huis en dat ook nog met verrassende leuke extra's. Dat maakt BABOR online bestellen bij BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl zo leuk! We zijn bereikbaar voor al uw vragen over huidverzorging met dit prachtige merk. Hebt u een advies nodig? Weet u niet of uw BABOR HSR of Skinovage creme nog wel voldoet? Bel of mail gerust en wij proberen u te helpen met een advies. Wij reageren snel!

De 1e tip voor beginnende BABOR fans: een kwaliteitsproduct breng je aan op een zorgvuldig gereinigde huid. Het gebruik van BABOR producten begint dus altijd met één van de BABOR Cleansing producten.

Enkele interessante feiten uit de BABOR geschiedenis (het merk bestaat reeds 60 jaar) zijn de Hy-Öl en de Phytoactive cleansing producten. Dit waren de eerste BABOR producten, ontworpen door Doctor BABOR, en deze zijn qua samenstelling nog immer ongewijzigd. En dat is best uniek!

Het tweede weetje betreft de werkstof ampul. BABOR was het eerste cosmetica merk dat een geconcentreerde werkstof in een glazen ampul op de markt bracht. Een wereld noviteit welke sindsdien vaak is gekopieerd. De geconcentreerde werkstof zit zorgvuldig verpakt in de juiste ampul om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor kan het gebruik van conserveringsmiddelen in uw huidverzorgingsproduct enorm worden teruggebracht. De werkstof ampul van BABOR levert u hierdoor pure schoonheid. Kijk maar eens bij Ampoule Concentrates.

Kijk ook even in onze rubriek Kennismaking en reissets en OUTLET op=op. Daar staan leuke kleine verpakkingen van BABOR voor kleine prijsjes. Handig voor op vakantie of bij een nachtje weg, als kennismaking, cadeautje of om uw bestelling compleet te maken.