Top

Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen Boost Infusion

Nieuw 20% Korting
  • Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen  Boost Infusion
  • Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen  Boost Infusion
  • Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen  Boost Infusion
€ 100,50
80,40
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen Boost Infusion

Verstrakkend werkstofconcentraat als intensieve kuur van vier weken.

Ter verbetering van de stevigheid van de huid. Het resultaat: een zichtbaar gladdere, stevigere en jeugdigere teint.

Ondersteunt de totale collageencirculatie: Tripeptide-1 solution activeert de collageenopbouw, terwijl ECM-Protect de afbraak van elastinevezels vermindert en carnosine het collageennetwerk met anti-glycatie werking stabiliseert. Rimpels en verminderde weefselstevigheid worden gecorrigeerd en het huidbeeld wordt voelbaar verbeterd.

Toepassing: `s avonds na de reiniging 2 pipetlengtes op gezicht, hals en decolleté verdelen en in de huid masseren. Vervolgens verzorgingscrème aanbrengen. 1 flesje is voldoende voor het gebruik van één week. In totaal een intensieve kuur van vier weken.

Inhoud: 4 flesjes van 7ml ( totaal 28ml)


ingrediënten:

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, CARNOSINE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, CARBOMER, PASSIFLORA INCARNATA FLOWER EXTRACT, RIBES NIGRUM LEAF EXTRACT, VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT, TRIPEPTIDE-1, DEXTRAN

De vertoonde ingrediënten komen overeen met de actuele stand van de productie. Omdat we regelmatig nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepturen laten doorstromen en onze formuleringen overeenkomstig veranderen, is steeds de op de verpakking aangetoonde informatie van de ingrediënten toonaangevend.


Artikelnummer: 463469
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code