Top

Doctor BABOR Lifting Cellular Lift and Firm set / LIFTING HIGHLIGHT SET 2017

Nieuw 34% Korting
  • Doctor BABOR Lifting Cellular Lift and Firm set / LIFTING HIGHLIGHT SET 2017
€ 150,00
99,00
per stuk
Product is (mogelijk tijdelijk) niet leverbaar, vraag ons om informatie.


Doctor BABOR Lifting Cellular Lift and Firm set / LIFTING HIGHLIGHT SET 2017

Set voor een jeugdigere teint. De speciale verzorgingsproducten van Lifting Cellular met nauwkeurige werkstofcombinaties bieden de perfecte verzorgingsoplossingen voor de veeleisende huid. De huid ziet er steviger uit en rimpeltjes zijn gladgemaakt.

De LIFTING HIGHLIGHT SET 2017 bevat drie verzorgingsspecialisten van de DOCTOR BABOR Lifting Cellular lijn met focus op een boost aan collageen: de Collagen Booster Cream als origineel 50ml, de Collagen Boost Infusion 7ml en, exclusief voor de lancering in oktober 2017, de Collagen Booster Cream Rich 15 ml als kennismakings-hoeveelheid. Deze experts zorgen voor een verbeterd uiterlijk van de huid. Voor een gladdere en verjongde teint.

Inhoud: Collagen Boost Infusion 7ml - werkstofconcentraat als intensieve kuur. In kennismakings-hoeveelheid.
Collagen Booster Cream 50 ml - verzorgende gezichtscrème.
NIEUW! Collagen Booster Cream Rich 15 ml - extreem volle, verstrakkende & verstevigende, verzorgende gezichtscrème, ook ideaal als nachtcrème. In kennismakingshoeveelheid.

Collagen Boost Infusion in 7 ml:
Het werkstofconcentraat is er voor de verbetering van de stevigheid van de huid*. Speciaal geselecteerde werkstoffen, zoals tripeptiden-1 solution, het plantaardige complex ECM-Protect en de anti-glycatie werkstof carnosine ondersteunen de extracellulaire matrix. Rimpels en verminderende weefselstevigheid worden verminderd en het huidbeeld wordt voelbaar verbeterd. Voor een gladder en jeugdigere teint.

*combinatiegebruik van DOCTOR BABOR Lifting Cellular BTX-Lift Serum met DOCTOR BABOR Lifting Cellular Collagen Boost Infusion en DOCTOR BABOR Lifting Cellular Collagen Booster Cream

Collagen Booster Cream in 50 ml:
Het hyaluronzuurcomplex en maritiem collageen van de Collagen Booster Cream hydrateren de huid op intensieve wijze. Tegelijkertijd laat de tripeptide de huid er gladder uitzien en activeert de huideigen collageenproductie. De teint ziet er voller en fris uit.

NIEUW! Collagen Booster Cream Rich in 15 ml:
Deze bijzonder volle Collagen Booster Cream Rich gaat verminderende weefselstevigheid tegen, reduceert de rimpeldiepte en ondersteunt de huidbeschermingsbarrière.
Het bruinwierextract stimuleert de huideigen collageen- en hyaluronzuursynthese en het aanwezige lupinecomplex verbetert de stevigheid van de huid. Met omega vetzuren wordt bovendien de huidbeschermingsbarrière ondersteund. De teint ziet er gladder en jeugdig fris uit.

Toepassing: Collagen Boost Infusion in 7 ml: `s Avonds na de reiniging twee pipetlengtes verdelen over gezicht, hals en decolleté en in de huid masseren. Vervolgens verzorgingscrème aanbrengen. Eén flesje is voldoende voor het gebruik gedurende één week. Als intensieve kuur wordt u geadviseerd een kuur van vier weken te gebruiken.

Collagen Booster Cream in 50 ml: `s Morgens en `s avonds na de reiniging de Collagen Booster Cream op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en licht inmasseren.

Collagen Booster Cream Rich in 15 ml: `s Morgens en / of `s avonds na de reiniging de Collagen Booster Cream op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en licht inmasseren.


Artikelnummer: 463725
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten