Top

Doctor BABOR Tech Cellular Ultrasonic Skin Activator SET

Nieuw
  • Doctor BABOR Tech Cellular Ultrasonic Skin Activator SET
  • Doctor BABOR Tech Cellular Ultrasonic Skin Activator SET
  • Doctor BABOR Tech Cellular Ultrasonic Skin Activator SET
199,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Doctor BABOR Ultrasonic Skin Activator SET

De 2-in-1 professional voor thuis. Professionele beauty technologieën in één apparaat. De ultrasone Skin Activator is een multifunctioneel apparaat, het zorgt voor een diepe reiniging en het activeert de functies van de huid.

 

De set bevat:
  • DOCTOR BABOR Ultrasone Skin Activator
  • Lader
  • Gebruiksaanwijzing
  • 200 ml Ionic Cleansing Gel
  • 200 ml Hyaluronic Ultrasound Gel
De DOCTOR BABOR Ultrasone Skin Activator voor thuis. Professionele beauty technologieën in één apparaat.

Bijgevoegd in deze set en later los na te bestellen:
Pure, jeugdige, frisse huid binnen handbereik - ontdek het nieuwe schoonheidsapparaat voor thuis waarmee u de professionele behandeling door uw BABOR schoonheidsspecialiste thuis kunt voortzetten. De ultrasone Skin Activator is een multifunctioneel apparaat, het zorgt voor een diepe reiniging en het activeert de functies van de huid in twee opeenvolgende stappen.

STAP 1: een diepe reiniging: met de Doctor BABOR Tech Cellular Ionic Cleansing gel en de Doctor BABOR Ultrasone Skin Activator bereikt u een diepe reiniging.


STAP 2: Ultrasone micro massage: de Doctor BABOR Hyaluronic Ultrasound Gel bevat Hyaluron en Aloë Vera, de gel hydrateert en verzorgt. De ultra sone trillingen zorgen voor een diepe afgifte van het Hyaluron.

Toepassing:

Breng eerst de geïoniseerde Ionische Cleansing Gel op uw gezicht aan. De combinatie van de ULTRASONIC SKIN ACTIVATOR en de positief geladen gel worden microscopisch kleine vuildeeltjes als door een magneet naar het huidoppervlakte gebracht. Een diepe porie reiniging! Uw huid is nu optimaal voorbereid voor de volgende stap.

Na het reinigen brengt u de Hyaluron Ultrasound gel aan op uw huid. Beweeg nu het ingeschakelde apparaat soepel over uw gezicht, van binnen naar buiten. De ultrasone micro massage leidt tot een aantal positieve effecten waardoor een perfect wordt voorbereid op de opname van werkstoffen.


Ervaringen:

Bij een consumententest van BABOR gaven 100% van de gevraagde vrijwilligers aan dat de huid na gebruik van de Ultrasone Skin Activator helder en fris toonde en schoon aanvoelde. Bij 94% van de proefpersonen voelden de huid na het reinigen van de Ultrasone Skin Activator als een jeugdiger en fris.


Artikelnummer: 411090
Stuur naar een vriend
@
@