Top

BABOR Ampoule Concentrates Active Night Fluid (set van 3 ampullen)

20% Korting
  • BABOR Ampoule Concentrates Active Night Fluid (set van 3 ampullen)
€ 15,00
12,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Ampoule Concentrates Active Night Fluid (set van 3 ampullen)


Werkstofconcentraat in ampullenvorm voor een actievere celstofwisseling tijdens de fase van de diepe slaap.

's Morgens ziet de huid er frisser, wakkerder en opgevuld uit.

De krachtige werkstoffen van de zwarte alg, van het salix nigra bark extract en van de truffel activeren vooral `s nachts tijdens de regeneratiefase: het energielevel van de cellen wordt verhoogd, beschadigingen van het dagelijkse leven worden bestreden en voortekenen van huidveroudering wordt tegengegaan.

Toepassing: ´s avonds na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste gekleurde rand openbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna verdelen op gezicht, hals en decolleté. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Inhoud: 3x 2ml ampullen

ingrediënten

AQUA, SALIX NIGRA BARK EXTRACT, BETAINE, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, TUBER AESTIVUM EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, PELVETIA CANALICULATA EXTRACT, ALCOHOL, PLANKTON EXTRACT, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, SORBIC ACID, CITRIC ACID

De vertoonde ingrediënten komen overeen met de actuele stand van de productie. Omdat we regelmatig nieuwe, wetenschappelijke inzichten in onze recepturen laten doorstromen en onze formuleringen overeenkomstig veranderen, is steeds de op de verpakking aangetoonde informatie van de ingrediënten toonaangevend.

Verhoogt het energie niveau en cel-activiteit tijdens de slaap. geeft de huid 's ochtends een frisse en vitale uitstraling.

Artikelnummer: 920209
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code