Top

BABOR Anti-Aging Sun Care After Sun Fluid

  • BABOR Anti-Aging Sun Care After Sun Fluid
  • BABOR Anti-Aging Sun Care After Sun Fluid
22,50
per set van 7 fluids
Product is niet leverbaar


BABOR Anti-Aging Sun Care After Sun Fluid

After Sun Fluid is een snel intrekkend, verkoelend aftersun serum/concentraat dat de huid na het zonnebaden kalmeert en verzorgt.

Reduceert een onaangenaam, gespannen gevoel, irritaties en een gevoel van hitte na het zonnebaden. De huid ziet er duidelijk gekalmeerd en ontspannen uit, ook bij het verbranden door de zon. Voor het gezicht en speciaal voor de door de zon belaste huiddelen.

Een complex van riet en indean bread reduceert ontstekingsbevorderende transmitters in de huid en versterkt de huideigen beschermingsfuncties. Het complex bestaande uit rozemarijnextract, suikerriet en suikerbiet kalmeert ook de huid en verzacht roodkleuringen.

Toepassing: Breng de After Sun Fluid ter kalmering royaal na het zonnen aan. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen, niet masseren.

Inhoud: 7x2ml

Artikelnummer: 479014
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over