Top

BABOR CLEANSING HY-ÖL en PHYTOACTIVE BASE Mini

  • BABOR CLEANSING HY-ÖL en PHYTOACTIVE BASE Mini
15,00
per stuk (set van 2 flesjes)
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR CLEANSING HY-ÖL en PHYTOACTIVE BASE Mini

Kennismakings- of vakantieset.

CLEANSING HY-ÖL (50ml) en PHYTOACTIVE BASE (30ML)


BABOR CLEANSING HY-ÖL® 50ml mini

Hydrofiele reinigingsolie voor elke huid


BABOR heeft de natuurlijke reinigingskrachten van water en olie met elkaar verbonden en een op de cosmeticamarkt unieke 2-fasen dieptereiniging ontwikkeld.
Pure, natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot verwijderen grondig en behoedzaam in combinatie met het phytoactive, dat specifiek afgestemd is op het huidbeeld, zowel verontreinigingen die in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten.

BABOR CLEANSING Phytoactive Base 30ml mini

Verzorgend kruidenextract voor de normale tot vochtarme huid. Al tijdens de reiniging wordt de huid verkwikt en verfrist met geselecteerde kruidenessences uit munt, berk en rozemarijn. De huid haalt weer adem en heeft een gezonde teint.

Vrij van conserveringsmiddelen

Gebruiksadvies:
HY-ÖL® (hoeveelheid van 4 pompeenheden uit de normale verpakking) over de droge huid van gezicht, hals en decolleté verdelen en licht inmasseren. Dan het voor het huidbeeld geschikte PHYTOACTIVE (hoeveelheid van 2 pompeenheden uit de normale verpakking) daaroverheen aanbrengen en met vochtige vingers zolang masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water verwijderen. Voor de verwijdering van de oog- en lippenmake-up adviseren we de HY-ÖL®. Doe deze op een vochtige wattenpad en verwijder de make-up op zachte wijze.

Artikelnummer: 480057
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over