Top

Babor Cleansing

Aan het begin van de schoonheid staat de reiniging van de huid. Een perfecte reiniging betekent tegenwoordig meer dan het oppervlakkig schoonmaken van de huid. De reiniging is namelijk de basis van een jeugdig uitziende, stralend en mooie huid. Want alleen op een perfect gereinigde huid kan de verzorging met uw BABOR crème haar werking volledig ontvouwen.


Alle BABOR reinigingsproducten zijn zo samengesteld dat ze de huid enerzijds zeer grondig en intensief reinigen en tegelijkertijd ook de natuurlijke zuurbeschermingsmantel van de huid behouden. De reiniging komt met een pH-waarde van 5 tot 5,5 overeen met de natuurlijke pH van de huid en veranderen deze tijdens het gebruik niet. Dat is uniek en zeer belangrijk! BABOR Cleansing reinigt en respecteert uw huid.


Basis voor deze verzorgingsfilosofie is de ontdekking van de hydrofiele (= waterliefhebbende) reinigingsoliën door Dr. Michael Babor in het jaar 1955. Dr Michael Babor besefte als eerste dat een combinatie van de natuurlijke reinigingskrachten van olie en water de ideale methode voor de dieptereiniging van de huid betekent. In verbinding met water vormen deze ‘in water oplosbare oliën’ een soepele emulsie op de huid huid die zich vervolgens moeiteloos laat verwijderen.


De beschermende hydrofiele reinigingsoliën zijn onder de naam HY-ÖL en Phytoactive als klassieker de basis van BABOR Cleansing geworden en zullen dat nog lang blijven.

Tot op de dag van vandaag is de BABOR 2-fasen-reiniging met HY-ÖL en bijpassende phytoactives, afgestemd op het huidbeeld en huidtoestand, uniek op de cosmeticamarkt.


Let op: BABOR Hy-Öl en/of de juiste BABOR Phytoactive horen bij elkaar en zijn niet bedoeld om zonder elkaar te gebruiken. Ze maken beide een onlosmakelijk deel uit van de 2-fasen reiniging. Alleen de Hy-Öl gebruiken of alleen de Phytoactive heeft dus geen zin. Lees het gebruiksadvies bij een van de BABOR Cleansing producten voor meer informatie.

Ook voor de zeer onzuivere huid met acne en de zeer gevoelige huid die weinig kan hebben kan de BABOR Cleansing lijn een uitkomst zijn.

De effectieve reinigingsproducten uit de BABOR Cleansing lijn zijn de beste basis voor uw schoonheidsverzorging. De diep werkzame 2-fasen gezichts-reinigingsmethode met HY-ÖL en huid-specifieke PHYTOACTIVES zijn de basis van de BABOR gezichtsreiniging.


Bovendien biedt de BABOR Cleansing nog veel meer andere reinigingsproducten die alle zo zijn samengesteld, dat ze de huid enerzijds zeer grondig en intensief reinigen, anderzijds echter haar natuurlijke beschermingsmantel laten behouden.