Top

BABOR CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive REACTIVATING & Smoothiefles

Nieuw 12% Korting
  • BABOR CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive REACTIVATING & Smoothiefles
  • BABOR CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive REACTIVATING & Smoothiefles
  • BABOR CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive REACTIVATING & Smoothiefles
€ 41,00
35,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR CLEANSING Set HY-ÖL® + Phytoactive REACTIVATING & Smoothiefles

Phytoactive Hydro REACTIVATING is een verlevendigend en verfrissend kruidenextract voor een belaste huid die regeneratie nodig heeft. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL, die als eerste fase van de 2-fasen dieptereiniging wordt aangebracht, alle in olie en in water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging. Nu slechts voor korte tijd en zolang de voorraad strekt met prijsvoordeel en een klein cadeau – uw BABOR smoothie flacon & een lekker green smoothie recept.


Phytoactive Reactivating is de verzorgingsfase van de BABOR 2-fasen dieptereiniging met HY-ÖL bij een belaste huid die regeneratie nodig heeft. Het resultaat: de huid ziet er rozig fris en tot diep in de poriën zuiver uit.

Vitaliserend kruidenextract met bloesem van de zoete amandel, groene koffie, ginkgo biloba, agrimonie-extract en speciaal geëxtraheerd appelwater. Zijn antioxidatieve kracht beschermt de huid op effectieve wijze tegen milieu-invloeden, zodat de huid minder is belast. De huid wordt poreuzer, zodat de volgende aangebrachte werkstoffen beter en sneller door de huid kunnen worden opgenomen. De Phytoactive zorgt in combinatie met de HY-ÖL voor een aromachologische geurbelevenis passend bij het huidbeeld.

Vrij van conserveringsmiddelen

Gebruiksadvies: HY-ÖL® (4 pompeenheden) over de droge huid van gezicht, hals en decolleté verdelen en licht inmasseren. Dan het voor het huidbeeld geschikte PHYTOACTIVE (2 pompeenheden) daaroverheen aanbrengen en met vochtige vingers zolang masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water verwijderen. Voor de verwijdering van de oog- en lippenmake-up adviseren we de HY-ÖL®. Doe deze op een vochtige wattenpad en verwijder de make-up op zachte wijze.

Inhoud: 200ml + 100ml + smoothiefles

Artikelnummer: 411901+411924+smoothiefles
Stuur naar een vriend
@
@