Top

Babor Creme

Wie op zoek is naar BABOR crème kan terecht bij schoonheidsinstituut.nl. Wij zijn 100% BABOR specialist.


In onze webshop kunt u alle crèmes van BABOR bestellen.  Het assortiment van BABOR is ruim, als professioneel merk heeft BABOR voor ieder huidtype en probleem een specifieke oplossing. Moderne cosmetica is niet langer verdeeld in een dagcreme of nachtcreme, het gaat meer dan ooit om maatwerk. Ook voor huidproblemen als acne puistjes of couperose en rosacea zijn er prachtige oplossingen (informeer bij vragen!)

BABOR is beroemd om zijn ampullen en de twee-fase reiniging met de Hy-öl en Phytoactive. Ook binnen de Dr. BABOR serie zijn specifieke reinigingsproducten voor bijvoorbeeld de zeer gevoelige huid.

De cremes van BABOR zijn zorgvuldig samengesteld, dierproefvrij. Een groot aantal zijn Vegan (informeer) en vrij van schadelijke parabenen.

Een greep uit de populairste BABOR cremes of productlijnen:
  • Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen Booster Cream (deze creme is bestemd voor de huid die versteviging nodig heeft)
  • BABOR Skinovage Moisturizing Cream (deze creme is bestemd voor de vochtarme huid)
  • BABOR Skinovage Balancing cream (deze creme is bestemd voor de huid die het moeilijk heeft en de juiste balans tussen vocht en vet kwijt is)
  • BABOR HSR Lifting Eye Cream
  • Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream

Bij BABORwebshop schoonheidsinstituut.nl leveren we onze producten normaal gesproken binnen 1 tot 2 werkdagen.