Top

BABOR HSR extra firming eye cream

  • BABOR HSR extra firming eye cream
  • BABOR HSR extra firming eye cream
67,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR HSR extra firming eye cream

Liftende verzorgende creme voor de ogen. De luxueuze antirimpel-oogcreme van BABOR. Voor een blijvend gladdere huid rond de ogen. Getest door oogartsen. Vrij van parfum!

Met het ouder worden verliest de huid aan spankracht en rimpels ontstaan. De BABOR-laboratoria hebben met deze luxueuze anti-rimpel oogcreme opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting samengesteld. Vijf zeer werkzame werkstoffen bestrijden zichtbaar alle soorten rimpels zoals mimische rimpels en gravitatierimpels en het verlies aan spankracht. Het ooggebied ziet er strakker uit en het bovenooglid lijkt opgetrokken. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer uit en de gezichtscontouren zijn duidelijker.


Toepassing: in de morgen en avond nadat u uw gezicht heeft gereinigd met BABOR Cleansing Hy-Ol en Phytoactive van binnen naar buiten rond de ogen aanbrengen en zachtjes inkloppen. Kan ook 1-2 keer per week als oogmasker gebruikt worden: royaal aanbrengen rond de ogen, 15 minuten laten inwerken en de resten verwijderen met een reinigingsdoekje.


Inhoud:30ml

Artikelnummer: 410062
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code