Top

BABOR HSR lifting

Meer dan 50 jaar geleden is BABOR begonnen om de verschillende bouwstenen van de menselijke cellen en de veroudering daarvan te identificeren. Zodoende konden we steeds de nieuwste werkstoffen en technologieën in de strijd tegen de huidveroudering inzetten.

Of het nu ging om de lipsomentechniek voor het insluizen van werkstoffen in de jaren 80 of de verhindering van de enzymatische afbraak van de collageenvezels einde jaren 90. In de meest recente onderzoeken werden nu de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming geïdentificeerd:
  1. Verlies aan substantie en elasticiteit
  2. Vertraging van de stofwisseling in het weefsel
  3. Matrixverharding van de dermis

Deze drie sleutelparameters zijn van elkaar afhankelijk, en zodoende laten rimpels zich alleen efficiënt bestrijden door gelijktijdige beïnvloeding van alle drie factoren.

Met HSR lifting heeft de afdeling onderzoek van BABOR opnieuw een innovatie op het gebied van de cosmetische lifting neergezet – de ontwikkeling van het zeer effectieve HSR Lifting Integral complex, dat de belangrijkste oorzaken van de rimpelvorming bestrijdt.

Drie werkzame, actieve stoffen in perfecte dosering en samenstelling bewerkstelligen een alomvattende lifting-werking:

Multitendyne; stimuleert de nieuwe vorming van collageen- en elastinevezels en verstevigt zo het steunweefsel. De contouren worden duidelijker zichtbaar.
Liftolution; legt zich als een net op de huid en maakt onmiddellijk strak als een kleine micro-lifting.

Glyco-Stop; vermindert rimpels, doordat het de versuikering van de collageenvezels reduceert.

Dit algehele lifting-effect reduceert zichtbaar en continu rimpeltjes en lijnen. De huid ziet er gladder en de contouren zien er strakker uit. Vanaf de eerste dag.