Top

BABOR ReVersive Anti-Aging Overnight Mask

20% Korting
  • BABOR ReVersive Anti-Aging Overnight Mask
€ 56,00
44,80
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR ReVersive Anti-Aging Overnight Mask

Rijk nachtmasker voor een jeugdig stralende huid ´s morgens – de nachtelijke regeneratiefase van de huid wordt ondersteund.

Tijdens de nacht werken de huideigen regeneratie- en herstelmechanismen op volle toeren. Deze worden door het overnight mask ondersteund en kunnen hun werking ten volle ontplooien. Het resultaat: ´s morgens een gladdere, opgefriste en verfijnde huid met jeugdige uitstraling – zonder veel tijd te investeren.

´s Avonds aangebracht, wekt de exclusieve BABOR Präzisionsformule met Telovitin, Agicyl, Epocyl en Lumicol de individueel jeugdige uitstraling van uw huid. Deze ondersteunen de celactiviteit door de bescherming van de telomeren en de activering van het levensverlengende gen SIRT-1 tijdens de nachtelijke regeneratiefase. Bovendien gaan ze de afbraak van de collageenvezels en oxidatieve beschadigingen tegen.

Toepassing: 1-2 keer per week ´s avonds ruim op het gereinigde gezicht aanbrengen. Na 10 minuten inwerktijd licht inmasseren en gedurende de nacht de werking laten ontvouwen. ´s Morgens kan het gebruikelijke verzorgingsritueel worden uitgevoerd.

Inhoud: 75ml

Artikelnummer: 410811
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code