Top

Babor Skinovage

De uitstraling van onze huid is belangrijk voor hoe we ons voelen. Iedereen wil graag een frisse, rozige, gezonde, jeugdig gladde teint, onberispelijk en zonder onzuiverheden hebben. Dit is te bereiken met de juiste multifunctionele verzorging, afgestemd op het individuele huid conditie.

Daarom heeft BABOR het multifunctionele verzorgingssysteem SKINOVAGEpx ontwikkeld, dat natuurlijke onvolkomenheden van de huid met betrekking tot de huidconditie herstelt en het huideigen mechanisme activeert. Het biedt met zeer werkzame formules een individuele oplossing voor de dagelijkse verzorging van de onderstaande huidbeelden en huidtoestanden:

- droge huid

- gevoelige huid

- gemengde huid / vette huid

- onzuivere huid

- een huid die regeneratie nodig heeft.

Bovendien is een effectieve bescherming tegen zonlicht veroorzaakte huidveroudering noodzakelijk. Daarom beschermen de producten van het innovatieve SKINOVAGEpx verzorgingssysteem op effectieve wijze tegen de door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en stellen ze een jeugdig frisse uitstraling en een duurzaam geoptimaliseerd huidbeeld veilig.

Naast verzorgingscrèmes voor het gezicht bevat SKINOVAGEpx een veelvoud een speciale en aanvullende producten, onafhankelijk van het huidbeeld.

Alle SKINOVAGEpx verzorgingscrèmes bevatten naast de speciale werkstoffen, afgestemd op het huidbeeld, de volgende serie werkstoffen:


1. Alpine stamcellen

De stamcellen uit de geneeskrachtige plant uit de Alpen, ferrugineum, hebben speciale mechanismen gevormd voor het behoud van hun levensvatbaarheid onder extreme omstandigheden. In de SKINOVAGEpx verzorgingsproducten beschermen zij het DNA van de huidcellen tegen beschadigingen door UVA stralen en vrije radicalen. Vroegtijdige door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering kan zo uitgebreid worden voorkomen.


2. Moleculaire katalysator OsmoTec

OsmoTec verbetert de verwerking van de werkstoffen door de huid doordat hij het osmotische evenwicht van de huidcellen in balans brengt en daardoor de verdere verwerking van de werkstoffen in de cellen stimuleert. De huid kan de toegevoegde actieve stoffen optimaler verwerken zodat het verzorgingseffect effectiever en duurzamer intreedt.

Alle SKINOVAGEpx producten worden volgens hoge BABOR kwaliteitsstandaards ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn vrij van parabenen en optimaal huidverdraagzaam.