Top

HSR®


BABOR HSR Lifting


BABOR HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.


BABOR HSR Lifting X-mas Cadeau Set (niet meer leverbaar)
BABOR HSR Lifting X-mas Cadeau Set
Schoonheid cadeau geven. Exclusieve HSR lifting-set voor de feestdagen voor een voordeelprijs extra firming cream 50 ml extra firming eye cream 15 ml

21% prijsvoordeel
€ 99,00
BABOR HSR Neck & Decollete Cream
BABOR HSR Neck & Decollete Cream
Extra firming neck & decolleté cream voor een gelijkmatiger en jeugdiger hals- en decolletégebied.
€ 79,00
BABOR HSR Lifting Extra Firming Foam Mask
BABOR HSR Lifting Extra Firming Foam Mask
Luxueus anti-rimpel schuimmasker voor elke huid. Drie zeer werkzame, actieve stoffen, gecombineerd in het HSR lifting integraal complex, veroorzaken een effectieve anti-rimpel werking: Multitendyne activeert de opbouw van collageenvezels en behoudt de elasticiteit van de huid. Liftolution legt zich als een net op de huid en verstrakt. Glyco-Stop vermindert rimpels van binnenuit, doordat de versuikering van de collageenvezels wordt verhinderd.
€ 42,50
€ 34,00
BABOR HSR extra firming serum
BABOR HSR extra firming serum
Werkstofconcentraat, luxueuze anti-rimpel serum

Met het ouder worden verliest de huid aan spankracht en rimpels ontstaan. De BABOR laboratoria hebben met dit luxueuze anti-rimpel serum opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting samengesteld.
€ 103,50
BABOR HSR extra firming eye cream
BABOR HSR extra firming eye cream
Liftende verzorgende creme voor de ogen. De luxueuze antirimpel-oogcreme van BABOR. Voor een blijvend gladdere huid rond de ogen. Getest door oogartsen. Vrij van parfum!
€ 67,00
BABOR HSR extra firming cream rich
BABOR HSR extra firming cream rich
Lifting-verzorgende creme voor het gezicht met een rijkere consistentie. Vijf zeer werkzame werkstoffen bestrijden zichtbaar alle soorten rimpels zoals mimische rimpels en gravitatierimpels en het verlies aan spankracht. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer uit en de gezichtscontouren zijn duidelijker.
€ 99,50
BABOR HSR extra firming cream
BABOR HSR extra firming cream
Lifting-verzorgende creme voor het gezicht. Vijf zeer werkzame werkstoffen bestrijden zichtbaar alle soorten rimpels zoals mimische rimpels en gravitatierimpels en het verlies aan spankracht. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer uit en de gezichtscontouren zijn duidelijker.
€ 90,50