Top

BABOR Ampoule Concentrates Grand Cru The Rose Mask

Nieuw
  • BABOR Ampoule Concentrates Grand Cru The Rose Mask
7,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Ampoule Concentrates Hydration Grand Cru The Mask

Vliesmasker met frisheidscapsule voor de beauty-boost tussendoor of als extra kick bij elke ampullenkuur voor een speciaal veeleisende huid.

De zeer effectieve combinatie van BABOR Ampoule Concentrate en het exclusieve, speciale vliesmasker belooft maximale resultaten. Bij het activeren van de frisheidscapsule worden de powerwerkstoffen van ampul en masker met elkaar verenigd. Dit geeft ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en een direct effect.

The Rose Maske met het extract van de Damascus roos zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimpeldiepte en laat de huid er als geregenereerd uitzien.
De teint ziet er gelijkmatiger uit en heeft weer natuurlijk frisse uitstraling.

De huid straalt en ziet er gladgemaakt, gelijkmatig en jeugdig fris uit.

Inhoud: 1 masker met 1 ampul

Toepassing:
Eenmalig gebruik
1. Reinig uw gezicht met uw BABOR Cleansing producten.
2. Buig het maskersachet bij de aangegeven plaats aan de voorkant met 180°, om de ampullenfrisheidscapsule te openen.
3. Draai het sachet ondersteboven en druk krachtig met beide duimen op het onderste deel van de der ampullenfrisheidscapsule. Tot het concentraat met een sissen in het sachet ontsnapt.
4. Houd het sachet weer ondersteboven en druk de inhoud van de ampullenfrisheidscapsule in het sachet. Vermeng vervolgens door zacht te kneden het concentraat met het masker.
5. Masker uit het sachet halen, openvouwen en op het gereinigde gezicht leggen. 10 tot 20 minuten laten inwerken. Daarna het masker verwijderen, het resterende concentraat in de huid kloppen en aansluitend de verzorgingscrème aanbrengen.

Tip: Ook bij de start en afsluiting van uw Grand Cru ampullenkuur gebruiken.

Artikelnummer: 408573
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code