Top

BABOR Ampoule Concentrates Chill Out Festival Editie

Nieuw 10% Korting
  • BABOR Ampoule Concentrates Chill Out Festival Editie
€ 24,90
22,41
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR Ampoule Concentrates Chill Out

Chill out want alle goede dingen zijn groen! Dankzij de gelimiteerde ampullenkuur kan de huid zich ook tijdens het festivalseizoen herstellen en ontspannen stralen.

De Chill out editie met de gelimiteerde Hemp & Peace ampul is de highlight van de festivaleditie. Door de unieke combinatie van hennepzaadolie, aloë vera, cactus en panthenol kan de gestreste huid hersteld aan het festival beginnen.

De hennepzaadolie, rijk aan omega 6-vetzuren, stimuleert de regeneratie van de gestreste huidbarrière. Extracten uit de beide woestijnplanten aloë vera en cactus hydrateren de huid. Panthenol kalmeert. Glow-pigmenten toveren onmiddellijk een frisse teint tevoorschijn.

Ideaal voor het herstel gedurende de nacht maar ook voor een frisse start van de dag. De huid is hersteld en voelt fluweelzacht aan.

Inhoud: 7x 2ml ampullen

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Artikelnummer: 424476
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over