Top

BABOR Ampoule Concentrates De-Stress (hemp rebel)

Nieuw
  • BABOR Ampoule Concentrates De-Stress (hemp rebel)
  • BABOR Ampoule Concentrates De-Stress (hemp rebel)
  • BABOR Ampoule Concentrates De-Stress (hemp rebel)
26,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Ampoule Concentrates De-Stress Hemp Rebel

Chill out want alle goede dingen zijn groen! Dankzij de gelimiteerde Hemp Rebel ampul is er geen reden meer om gestrest te zijn. Ideaal voor het nachtelijk herstel alsmede voor de frisse start van de dag.

Wanneer je huid eens in opstand komt, geeft de De-Stress editie jouw huid maximaal ontspanning. Door de unieke combinatie van hennepzaadolie, aloë vera, cactus en panthenol kan een gestreste huid weer fris de nieuwe dag starten.

De aan omega 6-vetzuren rijke hennepzaadolie stimuleert de regeneratie van de gestreste huidbarrière. Extracten uit de beide woestijnplanten aloë vera en cactus hydrateren de huid. Panthenol kalmeert. Glow-pigmenten toveren meteen een frisse teint tevoorschijn.

Ideaal voor het nachtelijke herstel alsmede voor de frisse start van de dag. De huid voelt ontspannen en fluweelzacht aan.

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Inhoud:
7x ampullen, totaal 14ml

Artikelnummer: 434476
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code