Top

BABOR Ampoule Concentrates Energy Load Festival Editie

10% Korting
  • BABOR Ampoule Concentrates Energy Load Festival Editie
€ 22,90
20,61
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR Ampoule Concentrates Energy Load

110% geven! Non-stop! Werkstofconcentraat voor een gezonde huid vol energie.

Gebundelde power in 14 ml! Door de nieuwe Energy Load ampullenkuur wordt de huid versterkt en deze laat haar met de volle 100 procent de dag beginnen. Ga ervoor – ampullenpower!

Dankzij de perfect gedoseerde vitamineshot van vitamine A, E, provitamine B5 en biotine in combinatie met ingekapselde zuurstof versterkt de energetiserende ampullenkuur de huidbarrière en vitaliseert de huid.

De ampul met multivitaminen ondersteunt de huidbarrière door een vitamineshot en maakt haar heerlijk zacht. De Oxygen Plus ampul is de oppepper voor het festival en geeft de huid de nodige kick. Voor een gezonde huid vol energie.

Inhoud: 7x 2ml ampullen

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Artikelnummer: 424472
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over