Top

BABOR Ampoule Concentrates Grand Cru

Nieuw
  • BABOR Ampoule Concentrates Grand Cru
  • BABOR Ampoule Concentrates Grand Cru
  • BABOR Ampoule Concentrates Grand Cru
49,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Ampoule Concentrates Lift & Firm
Grand Cru

Ultieme anti-aging ampullenkuur in drie stappen voor zeven dagen

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.
Vaak zijn het de kleine dingen in het leven die ons gelukkig maken. Gun uzelf en uw huid wat goeds. Geef een exclusieve selectie van onze ampullen bestsellers cadeau of probeer ze zelf en ontdek een stralend mooie huid.

De huid straalt en ziet er gladder, gelijkmatiger en jeugdig frisser uit.

  • The Rose Ampoule met extract uit de Damascus roos zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimpeldiepte.
  • The White Ampoule met wit rozenextract van de roos Alba geeft een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint. De kuur eindigt met de zwarte Baccara roos.
  • The Black Ampoule beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen.
Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. De Grand Cru ampullen bieden in drie stappen gedurende zeven dagen een ultieme anti-aging belevenis. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd door de op elkaar opbouwende ampullenkuur in een drie stappensysteem.

Step 1: GRAND CRU The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect
Step 2: GRAND CRU The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur
Step 3: GRAND CRU The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

Ampul schudden en de ampullenhals met een tissue of met de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Inhoud:
7x ampullen, totaal 14ml

Artikelnummer: 408534
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over