Top

BABOR Ampoule Concentrates Hydra Glow (glow addict)

Nieuw
  • BABOR Ampoule Concentrates Hydra Glow (glow addict)
  • BABOR Ampoule Concentrates Hydra Glow (glow addict)
  • BABOR Ampoule Concentrates Hydra Glow (glow addict)
19,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Ampoule Concentrates Hydra Glow Glow Addict

Get glowing! Ampullenkuur voor de ultieme frisheidskick en het wow-glow-effect.

De HYDRA GLOW-kuur neigt echt tot verslaving. De huid wordt op intensieve wijze gehydrateerd en krijgt een intensieve frisheidskick. De glow-elementen laten je huid meteen stralen.

De huid wordt door de Hydra Plus ampul op intensieve wijze gehydrateerd en straalt met een jeugdigere teint door de Perfect Glow ampul. Onregelmatigheden worden optisch hersteld en de huid ziet er natuurlijk fris uit.

Een complex met hyaluronzuur en de lichtreflecterende pigmenten laten de huid stralen. Het Perfection Peptide P3 ondersteunt de natuurlijke huidvernieuwing bij regelmatig gebruik.

Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Inhoud:
7x ampullen, totaal 14ml

Artikelnummer: 434471
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code