Top

BABOR Ampoule Concentrates The Gold Collection 'With love Ampoule Concentrates'

Nieuw 20% Korting
  • BABOR Ampoule Concentrates  The Gold Collection 'With love Ampoule Concentrates'
  • BABOR Ampoule Concentrates  The Gold Collection 'With love Ampoule Concentrates'
€ 29,90
23,92
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Ampoule Concentrates THE GOLD COLLECTION 'With love Ampoule Concentrates'

Eerste „with love“ Gold Collection van de BABOR ampullen.

Een gouden sieraad voor elke dag van de week: voor de eerste keer presenteert BABOR de ampul als beauty-icoon in gouden glazen flesjes.

Vaak zijn het de kleine dingen in het leven die ons gelukkig maken. Gun uzelf en uw huid wat goeds. Geef een exclusieve selectie van onze ampullen bestsellers cadeau of probeer ze zelf en ontdek een stralend mooie huid.

De start van elke werkstofkuur is een intensieve hydratatie. Aansluitend ontvangt de huid verschillende werkstoffen voor een doelgerichte vitalisering, regeneratie en verstrakking van de huid. Ervaar al na zeven dagen een merkbaar verzorgingsresultaat.

  • Hydra Plus: een verlevendigende dorstlesser voor de huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer hydrateren op intensieve wijze. Voor een frisse teint.
  • Beauty Rescue: een echte allrounder die ook bij een hectische, stressvolle levensstijl de huid helpt om “opnieuw te starten”. De werkstof Epocyl verhoogt de huideigen functie om vocht op te slaan en ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.
  • 3D Firming: een work-out voor de gezichtscontouren. De gelaatstrekken zien er steviger en jeugdig gladder uit. Een huid die regeneratie nodig heeft ziet er gladgemaakt en tegelijkertijd steviger uit. De huidelasticiteit wordt ondersteund. Het „dubbele kin effect“ wordt gereduceerd.
Toepassing: na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de ampullenhals met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en daarna over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Inhoud: 7x ampullen, totaal 14ml

Artikelnummer: 418562
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code