Top

BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Combination

Nieuw 6% Korting
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Combination
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Combination
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Combination
€ 41,00
38,50
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Hydro Combination- Marble Collection

De BABOR CLEANSING-iconen HY-ÖL en Phytoactive als set in het gelimiteerde marmerdesign.

HY-ÖL®
HY-ÖL® is de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid met zuiver natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot en het quillaja-extract dat de reinigingswerking ondersteunt. HY-ÖL® verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging phytoactive, verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt weer en de teint presenteert zich rozig fris.

Phytoactive Combination
Phytoactive Combination is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL® reiniging voor een gemengde tot vette huid. Phytoactive Combination is een herstellend en verfijnend kruidenextract voor een gemengde huid en een vette huid. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL in olie en water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging.

Inhoud: 200ml + 100ml

Toepassing
HY-ÖL® (4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden Phytoactive daaroverheen verdelen. Met vochtige vingers masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen.

Artikelnummer: 411334
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code