Top

BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating

Nieuw 10% Korting
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating
€ 41,00
36,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR heeft de natuurlijke reinigingskrachten van water en olie met elkaar verbonden en heeft een op de cosmeticamarkt unieke 2-fasen-dieptereiniging ontwikkeld.

HY-ÖL®
HY-ÖL® is de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid met zuiver natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot en het quillaja-extract dat de reinigingswerking ondersteunt. HY-ÖL® verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging phytoactive, verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt weer en de teint presenteert zich rozig fris.

Phytoactive Reactivating
Phytoactive Reactivating is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL® reiniging voor een veeleisende huid die regeneratie nodig heeft. Al tijdens de reiniging adstringeert het BABOR exclusieve detox-extract uit agrimonie. Geselecteerde kruidenessences uit zoete amandel, Chinese dadels en ginkgo biloba hydrateren en vitaliseren de huid. Ze ziet er tot in de poriën gereinigd uit en heeft een rozig frisse uitstraling.

Inhoud: 200ml + 100ml

Toepassing
HY-ÖL® (4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden Phytoactive daaroverheen verdelen. Met vochtige vingers masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen.

Artikelnummer: 411928
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code