Top

BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Sensitive

Nieuw 10% Korting
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Sensitive
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Sensitive
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Sensitive
€ 41,00
36,90
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR heeft de natuurlijke reinigingskrachten van water en olie met elkaar verbonden en heeft een op de cosmeticamarkt unieke 2-fasen-dieptereiniging ontwikkeld.

HY-ÖL®
HY-ÖL® is de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid met zuiver natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot en het quillaja-extract dat de reinigingswerking ondersteunt. HY-ÖL® verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging phytoactive, verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt weer en de teint presenteert zich rozig fris.

Phytoactive Sensitive
Phytoactive Sensitive is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL® reiniging voor een gevoelige huid. Al tijdens de reiniging adstringeert het BABOR exclusieve detox-extract uit agrimonie. Geselecteerde kruidenessences uit lindenbloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen de huid. Ze ziet er tot in de poriën gereinigd uit en heeft een rozig frisse uitstraling.


Inhoud:200ml + 100ml

Toepassing

HY-ÖL® (4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden Phytoactive daaroverheen verdelen. Met vochtige vingers masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen.


Artikelnummer: 411927
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code