Top

BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating

Nieuw 6% Korting
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating
  • BABOR CLEANSING voordeelset HY-ÖL & Phytoactive Reactivating
€ 41,00
38,50
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Hydro Reactivating - Marble Collection

De BABOR CLEANSING-iconen HY-ÖL en Phytoactive als set in het gelimiteerde marmerdesign.

HY-ÖL®
HY-ÖL® is de hydrofiele reinigingsolie voor elke huid met zuiver natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot en het quillaja-extract dat de reinigingswerking ondersteunt. HY-ÖL® verwijdert op grondige en behoedzame wijze in combinatie met de op het huidbeeld afgestemde verzorging phytoactive, verontreinigingen die zowel in olie als in water oplosbaar zijn zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt weer en de teint presenteert zich rozig fris.

Phytoactive Reactivating
Phytoactive Reactivating is de ideale verzorgingsfase bij de BABOR HY-ÖL® reiniging voor een gemengde tot vette huid. Phytoactive Reactivating is een vitaliserend kruidenextract bij een vermoeide huid die regeneratie nodig heeft. Verwijdert in combinatie met HY-ÖL in olie en water oplosbare vervuilingen en verzorgt al tijdens de reiniging.

Inhoud: 200ml + 100ml

Toepassing
HY-ÖL® (4 pompeenheden) op de droge huid aanbrengen, dan 2 pompeenheden Phytoactive daaroverheen verdelen. Met vochtige vingers masseren tot er een melkachtige emulsie ontstaat. Met ruim koel water grondig verwijderen.

Artikelnummer: 411336
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code