Top

BABOR HSR Lifting SET

Nieuw
  • BABOR HSR Lifting SET
  • BABOR HSR Lifting SET
99,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR HSR Lifting SET

Prachtig verpakt en met aantrekkelijke voordeelprijs, de exclusieve set van HSR Lifting!

Prijsvoordeel van 30% ten opzichte van de losse artikelen.

Deze set omvat drie producten:
  1. de Extra Firming Cream in 50ml
  2. het Extra Firming Serum in 10ml (speciale grootte)
  3. de nieuwe Extra Firming Neck & Decolleté Cream in 10ml (speciale grootte) – voor een uitgebreide anti-aging belevenis.
Extra firming cream: luxueuze antirimpelcrème voor gladdere en gedefinieerde gezichtscontouren
Extra firming serum: luxueus antirimpelserum voor een optisch opgevulde, gladdere en strakkere huid
Extra firming neck & decolleté cream voor een gelijkmatiger en jeugdiger hals- en decolletégebied

Werking
Extra firming cream: het HSR lifting-complex gaat allerlei soorten
rimpels zichtbaar tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer uit en de gezichtscontouren zijn duidelijker aanwezig.

Extra firming serum: het serum wordt door de huid bijzonder goed opgenomen en ondersteunt de werking van de andere HSR producten. Het HSR lifting-complex gaat allerlei soorten rimpels zichtbaar tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er optisch als opgevuld uit, is gladder, elastischer en strakker.
Extra firming neck & decolleté cream: de huid van het hals- en decolletégebied is dunner en heeft daarom een speciale verzorging nodig. Het HSR lifting-complex gaat allerlei soorten rimpels zichtbaar tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht. Een exopolysacharide met de aminozuren serine en alanine helpt bij regelmatig gebruik om ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen en hun nieuwe vorming te voorkomen. Het hals- en decolletégebied ervaart zijn persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, gelijkmatiger en jeugdiger uit.

Extra firming cream: vijf high performance werkstoffen gaan allerlei soorten rimpels tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht.
Extra firming serum: vijf high performance werkstoffen gaan allerlei soorten rimpels tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht.
Extra firming neck & decolleté cream: vijf high performance werkstoffen gaan allerlei soorten rimpels tegen zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsook verlies aan spankracht. Een exopolysacharide met de aminozuren serine en alanine helpt bij regelmatig gebruik om ouderdoms- en pigmentvlekken te verminderen en hun nieuwe vorming te voorkomen.

Inhoud: 3 delen

Toepassing: Extra firming cream: in de morgen en avond na de gezichtsreiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Als 24 uursverzorging of als dagcrème in combinatie met de Extra Firming Cream Rich.
Extra firming serum: in de morgen en avond na de gezichtsreiniging op gezicht, hals en decolleté verdelen en licht laten intrekken. Daarna verzorgingscrème aanbrengen.
Extra firming neck & decolleté cream: op de gereinigde huid van hals en decolleté aanbrengen.

Artikelnummer: 410040
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over