Top

BABOR HSR Lifting X-mas Cadeau Set

Nieuw
  • BABOR HSR Lifting X-mas Cadeau Set
  • BABOR HSR Lifting X-mas Cadeau Set
99,00
per stuk
Product is niet leverbaar


BABOR HSR X-mas/cadeau set

Schoonheid cadeau geven. Exclusieve HSR lifting-set voor de feestdagen voor een voordeelprijs. extra firming cream 50 ml extra firming eye cream 15 ml

Liefdevol verpakt en voorzien van een aantrekkelijke voordeelprijs zorgt de exclusieve HSR lifting-set voor een feeststemming. De set bevat twee producten: de extra firming cream in 50 ml en de speciale hoeveelheid extra firming eye cream in 15 ml – voor een veelomvattende anti-aging belevenis.

Extra firming cream: luxueuze antirimpelcrème voor gladdere en duidelijkere gezichtscontouren
Extra firming eye cream: luxueuze antirimpeloogcrème voor een verstevigd ooggebied.

Extra firming cream: het HSR lifting-complex gaat zichtbaar diverse soorten rimpels tegen, zoals mimische rimpels en gravitatierimpels alsmede verlies aan spankracht. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer uit en de gezichtscontouren zijn duidelijker aanwezig.
Extra firming eye cream: het ooggebied wordt verstevigd en het bovenooglid lijkt opgetild. Het ooggebied ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er gladder, elastischer en jeugdiger uit.

Inhoud: 2 delen

Toepassing: Extra firming cream: `s morgens en `s avonds na de gezichtsreiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Als 24 uursverzorging of als dagcrème in combinatie met de Extra Firming Cream Rich.
Extra firming eye cream: s morgens en `s avonds na de reiniging op het ooggebied van binnen naar buiten aanbrengen en zacht in de huid kloppen. Kan ook 1-2 keer per week als oogmasker worden gebruikt: royaal om de ogen heen aanbrengen, 15 minuten laten inwerken en de resten met een tissue verwijderen.

Artikelnummer: 410041
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code