Top

BABOR ReVersive Pro Youth Serum

Nieuw
  • BABOR ReVersive Pro Youth Serum
  • BABOR ReVersive Pro Youth Serum
119,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR ReVersive Youth Serum

Zeer werkzaam, de jeugdigheid activerend werkstofconcentraat met innovatieve power-peptiden voor een stralende en gevitaliseerde huid `s morgens.

Geeft de huid een jeugdige uitstraling. Dankzij ReVersive ziet de huid er zichtbaar strakker, steviger en gladder uit. Ze ziet er intensief gehydrateerd en soepeler uit. Het huidbeeld is verfijnd, gelijkmatiger en stralender. Voor een geperfectioneerde , jeugdige teint.

De BABOR laboratoria hebben dit werkstofconcentraat met een innovatieve power-peptide verrijkt. Het werkt als een kickstarter, doordat het de microcirculatie van de huid versnelt en de energie in de huid stimuleert. Voor een direct gevitaliseerde huid met minder rimpels. Het PRO YOUTH complex werkt tegen de meest voorkomende tekenen van huidveroudering, zoals verlies aan elasticiteit, rimpelvorming en gebrekkige uitstraling.

Toepassing: `s Morgens na de reiniging op gezicht, hals en decolleté verdelen, in de huid werken en laten intrekken. Vervolgens de ReVersive Cream of Cream Rich gebruiken. Als kuur `s avonds gebruiken, bij weinig slaap, in stressvolle fasen of bij reizen met tijdverschuiving.

Inhoud: 30ml

Artikelnummer: 410833
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code