Top

BABOR SeaCreation X-mas/cadeau set

Nieuw
  • BABOR SeaCreation X-mas/cadeau set
  • BABOR SeaCreation X-mas/cadeau set
  • BABOR SeaCreation X-mas/cadeau set
199,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR SeaCreation X-mas/cadeau set

Voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Exclusieve set voor de feestdagen voor een voordeelprijs THE SERUM 30 ml THE CREAM 15 ml

Voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders – voor zichzelf of voor de geliefden. Voor de eerste keer heeft BABOR SeaCreation – het meesterwerk voor alomvattende anti-aging en effectieve bescherming tegen huidstress – liefdevol met de hand voor u verpakt.

De set bevat twee producten: THE SERUM 30 ml en de speciale hoeveelheid THE CREAM in 15 ml – voor een totale anti-aging werking.
THE SERUM: luxe anti-aging werkstofconcentraat voor een veelomvattende schoonheid
THE CREAM: luxe anti-aging verzorgende gezichtscrème voor een veelomvattende schoonheid

De oorsprong van echte schoonheid ligt in de diepten van de zeeën. De BABOR laboratoria zijn iets dichter bij dit eeuwenlang bewaarde geheim gekomen. Een drieklank bestaande uit de intelligente antirimpelwerkstof MicroAlgae AP, het efficiënte anti-aging proteïne glycocéane GP3 en het energetiserende BABOR thermophilus maakt SeaCreation tot een meesterwerk van een veelomvattende anti-aging werking. Helpt de energie van de huid te verhogen en gaat oxidatieve huidstress tegen.

Inhoud: 2 delen

Toepassing: THE SERUM: `s morgens en/of `s avonds voor de verzorgingscrème op het gereinigde gezicht, de gereinigde hals en het gereinigde decolleté aanbrengen en met platte handen door zachtjes te drukken in de huid werken.
Advies: voor maximale resultaten gebruikt u aansluitend SeaCreation THE CREAM of THE CREAM RICH.
THE CREAM: `s morgens en `s avonds na de reiniging met de spatel eruit halen, op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en zachtjes inmasseren.

Artikelnummer: 490209
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code