Top

BABOR Skinovage Balancing Bio-Cellulose Mask

Nieuw 20% Korting
  • BABOR Skinovage Balancing Bio-Cellulose Mask
  • BABOR Skinovage Balancing Bio-Cellulose Mask
  • BABOR Skinovage Balancing Bio-Cellulose Mask
€ 34,90
27,92
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Balancing Bio-Cellulose Mask

Bio-cellulose masker voor gemengde tot vette huid.

Dit regulerende bio-cellulose masker is speciaal ontwikkeld voor de gemengde tot vette huid.
Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels vette glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een vette glans en verwijde poriën zichtbaar. Een extra portie vochtigheid is altijd noodzakelijk.

Het cellulose masker is ideaal voor het wekelijkse, exlusieve verzorgingsproces van de gemengde huid. Met een basis van gefermenteerd kokosnootsap (bio-cellulose) voorziet dit masker de huid langdurig van intensieve vochtigheid. Zink helpt om bacteriën te bestrijden, die puistjes veroorzaken.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

Het masker past zich als een tweede huid aan uw gezichtsvormen aan en geeft een frisse, intensief gehydrateerde en gezuiverde huid.

Toepassing: Gezicht reinigen en daarna afdrogen. Het hele masker uitvouwen en de buitenste twee beschermlagen verwijderen. Het masker aanbrenen en gedurende 15-20 minuten laten inwerken. Masker van het gezicht trekken en het overgebleven serum zachtjes in de huid kloppen.

Tip: Om uw gezichtsverzorging te intensiveren het masker 1 – 2 keer per week gebruiken

Inhoud: 5 stuks

Artikelnummer: 443800
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code