Top

BABOR Skinovage Balancing Cream

Nieuw
  • BABOR Skinovage Balancing Cream
  • BABOR Skinovage Balancing Cream
  • BABOR Skinovage Balancing Cream
54,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Balancing Cream

Luchtige gezichtscreme voor gemengde huid.

De luchtige gezichtscreme is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid en geeft bij het aanbrengen een heerlijk vochtig gevoel. Eerst de creme, vervolgens het serum, en dan een vochtboost.

De gezichtscreme is ideaal voor de dagelijkse, exclusieve verzorging van de gemengde huid. Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels vette glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een vette glans en verwijde poriën zichtbaar.

De regulerende stof SEBUCON brengt het talg- en vochtgehalte van de huid in balans. Glanzende delen van de huid worden mat. Natuurlijke biopolymeren en pullulan reguleren het vochtgehalte van de huid en vormen 24 uur lang een vochtreservoir voor de lange termijn.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

Uw teint is frisser, goed gehydrateerd en egaal.

Toepassing: De creme is stap 5 in uw verzorgingsproces. `s Morgens en/of `s avonds na reinging zachtjes inmasseren. Voor een perfecte afronding raden we u de BALANCING CREAM RICH aan als rijke nachtverzorging.

Inhoud: 50ml

Artikelnummer: 443200
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code