Top

BABOR Skinovage Balancing Cream Rich

Nieuw
  • BABOR Skinovage Balancing Cream Rich
  • BABOR Skinovage Balancing Cream Rich
  • BABOR Skinovage Balancing Cream Rich
56,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Balancing Cream Rich

Vollere gezichtscreme voor gemengde tot vette huid.

Deze volle gezichtscreme is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid. Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels vette/olieachtig glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een vette glans en verwijde poriën zichtbaar.

De regulerende stof SEBUCON brengt het talg- en vochtgehalte van de huid in balans. Glanzende delen van de huid worden mat. Natuurlijke biopolymeren en pullulan reguleren het vochtgehalte van de huid en vormen 24 uur lang een vochtreservoir voor de lange termijn.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

De teint wordt frisser, mat en verfijnd.

Toepassing: De creme is stap 5 in uw verzorgingsproces. `s Morgens en / of `s avonds na reiniging aanbrengen. Als perfecte aanvulling bevelen we u de de BALANCING CREAM als lichte dagverzorging aan.

Inhoud: 50ml

Artikelnummer: 443300
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code