Top

BABOR Skinovage Balancing Serum

Nieuw
  • BABOR Skinovage Balancing Serum
  • BABOR Skinovage Balancing Serum
  • BABOR Skinovage Balancing Serum
53,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Balancing Serum

Regulerend serum voor gemengde tot vette huid.

Het serum is speciaal ontwikkeld voor de gemengde huid. Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels vette glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een vette glans en verwijde poriën zichtbaar. Vooral op de olieachtig glanzende delen van de huid ontstaan meer comedonen en uw teint lijkt dof en vaal te zijn.

De regulerende stof SEBUCON brengt het talg- en vochtgehalte van de huid in balans. Glanzende delen van de huid worden mat. Natuurlijke biopolymeren en pullulan reguleren het vochtgehalte van de huid en vormen 24 uur lang een vochtreservoir voor de lange termijn. Ook helpt toegevoegd planktonextract de huidporiën te verfijnen.
Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Op basis van de onderzoeksresultaten van de epigenetica wordt er een specifiek krachtpeptide gebruikt voor een betere huidregeneratie en voor een egale teint.

De huid ziet er frisser, goed gehydrateerd en egaal uit.

Toepassing: Het serum is stap 3 in uw verzorgingsproces. Elke morgen of avond op de gereinigde huid aanbrengen. Daarna raden wij verzorgingsstap 5 aan, de BALANCING CREAM of BALANCING CREAM RICH.

Inhoud: 30ml

Artikelnummer: 443000
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code