Top

BABOR Skinovage Classics Intensive Repair Cream

Nieuw 20% Korting
  • BABOR Skinovage Classics Intensive Repair Cream
  • BABOR Skinovage Classics Intensive Repair Cream
  • BABOR Skinovage Classics Intensive Repair Cream
€ 64,90
51,92
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Classics Intensive Repair Cream

Volle, intensieve kuurverzorging voor de celvernieuwing

Intensive Repair Cream is een zeer volle, intensieve 24u verzorging ter ondersteuning van de huidregeneratie.

Intensive Repair Cream is ideaal geschikt voor de extreem vermoeide, verzwakte huid die regeneratie nodig heeft. De crème zorgt voor een gelijkmatig verfijnd huidbeeld.

Dankzij de unieke samenstelling bestaande uit selectieve kruiden- en plantenwerkstoffen in het exclusieve BIOGEN PLANT EXTRACT heeft Intensive Repair Cream een effectieve, regenererende werking. De celvernieuwing wordt ondersteund en het huidreliëf wordt verfijnd.

Toepassing: Breng Intensive Repair Cream `s morgens en `s avonds op de gereinigde huid aan. U kunt deze ook als nachtcrème in combinatie met de Vitalizing Cream als dagverzorging gebruiken.
Al naargelang met vochtig gemaakte vingertoppen aanbrengen. Dit maakt het inmasseren soepeler.

(De specialistische kuur cremes van BABOR hebben ieder hun specifieke werkgebied. Door hun samenstelling is het aan te bevelen het gebruik van deze cremes bij dag + nacht gebruik te beperken tot 1 verpakking. Dit voorkomt verzadiging waardoor de huid onvoldoende zal reageren op de werkstoffen. Het is beter om deze kuur creme daarna op de dag of nacht af te wisselen met een andere creme. Dan behoudt deze creme zijn effetieve karakter.)

Inhoud: 50ml

Artikelnummer: 473710
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code