Top

BABOR Skinovage Classics Perfect Skin Protection (Skin Prot. Cream en Rej. Face Oil)

Nieuw 20% Korting
  • BABOR Skinovage Classics Perfect Skin Protection (Skin Prot. Cream en Rej. Face Oil)
€ 98,00
78,40
per set
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Classics Prefect Skin Protection

De onovertrefbare verzorgingscombinatie voor koudere dagen.

Met deze set bereidt u zich het beste voor op het komende jaargetijde: de Skin Protect Cream van SKINOVAGE biedt in combinatie met de Rejuvenating Face Oil een onovertrefbare verzorgingscombinatie voor koudere dagen.

Geïnspireerd door het lipidenonderzoek van Dr. Michael Babor en het schoonheidssymbool van de „zwarte roos“ werd de exclusieve Rejuvenating Face Oil voor elk huidtype ontwikkeld. Het speciale roosextract vermindert de reactiecapaciteit van de huid. Het multifunctionele skin defense systeem kalmeert geïrriteerde huiddelen en verbetert haar natuurlijke beschermingsmechanismen.
De soepele en volle gezichtscrème SKINOVAGE Skin Protect Cream is de perfecte verzorging bij kou, guur weer en wisselend klimaat. De speciale synergie van COLD PROTECT shield en cichoreiwortelextract ondersteunt de versterking van de huidbarrière en herstelt het gebrek aan licht met een werking die lijkt op die van vitamine D.

De huid ziet er geheel beschermd uit. Voor een verzorgd, fris en soepele uitstraling.

Inhoud:
1 x CLASSICS Rejuvenating Face Oil
inhoudsopgave: 30 ml
1 x CLASSICS Skin Protect Cream
inhoudsopgave: 50 ml

Toepassing: De Rejuvenating Face Oil `s morgens en `s avonds naar behoefte 8-10 druppels van de olie in de handpalmen doen en gelijkmatig over het gezicht verdelen.

De SKINOVAGE Skin Protect Cream `s morgens en `s avonds op de gereinigde huid aanbrengen en laten intrekken. De crème kan direct na het aanbrengen van de Face Oil worden gebruikt.

Artikelnummer: SET100011120
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code