Top

BABOR Skinovage Moisturizing Face Oil

Nieuw
  • BABOR Skinovage Moisturizing Face Oil
  • BABOR Skinovage Moisturizing Face Oil
  • BABOR Skinovage Moisturizing Face Oil
53,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Moisturizing Face Oil

Exclusieve verzorgende gezichtsolie voor de droge huid met een gebrek aan lipiden.

De Face Oil (gezichtsolie) is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid met een gebrek aan lipiden.
Een droge huid heeft gebrek aan vet en vocht. Vooral tijdens het koude jaargetijde heeft de huid extra lipiden nodig. Ze ziet er vaak dof, ruw en schilferig uit en voelt minder elastisch en soepel aan. Vooral na reiniging voelt ze vaak onprettig en gespannen aan.

Waardevolle plantaardige lipiden uit amandel-, macadamia-, pistache-, abrikozenpit-, soja-, druivenpit- en moerasbloemzaadolie hebben een hoog gehalte aan essentiële vetzuren en ondersteunen de natuurlijke herstelfunctie van de huid. Bovendien laten ze de huid er soepeler en minder ruw uitzien.

Het onprettige, trekkende en gespannen gevoel neemt duidelijk af. Schilferige en ruwe gedeeltes van de huid worden weer zacht en soepel. In de winter beschermt de rijke gezichtsolie tegen kou en een onaangenaam gespannen gevoel van de huid.

Toepassing: `s Morgens en/ of `s avonds of gewoon naar behoefte op de gereinigde huid aanbrengen. Daarna eventueel de op uw huid afgestemde verzorgingscreme aanbrengen. Ook geschikt om over de dagcreme aan te brengen als bescherming tegen de kou.

Inhoud: 30ml

Artikelnummer: 440600
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code