Top

BABOR Skinovage Vitalizing Cream Rich

Nieuw
  • BABOR Skinovage Vitalizing Cream Rich
  • BABOR Skinovage Vitalizing Cream Rich
  • BABOR Skinovage Vitalizing Cream Rich
56,90
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BABOR Skinovage Vitalizing Cream Rich

Rijke, vollere gezichtsverzorgingscrème voor het vitaliseren van vermoeide en doffe huid.

De VITALZING-crème is speciaal ontwikkeld voor vermoeide huid. Stress of emotionele spanningen, maar ook omgevingsinvloeden zoals uv-straling, blauw licht of luchtvervuiling zorgen er vaak voor dat de huid er vermoeid, uitgeput en bleek uitziet. De huid heeft een matte uitdrukking, oogt vaak ruw en ongelijkmatig en verliest zijn elasticiteit, stevigheid en kracht. De huid mist de energie om zichzelf te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden en om het regeneratieproces van de huid optimaal te laten verlopen. Het resultaat is dat deze niet bestand is tegen externe stressoren en dat deze sneller ouder wordt.

Het ENERGY Plus-complex in combinatie met het Perfection Complex revitaliseert de huid, ondersteunt de huidregeneratie en Blue Light Protect beschermt tegen digitale veroudering.
Bovendien zorgt de EpigenTech Power Peptide epigenetisch voor Age Preventing en versterkt het de cellen.

De huid wordt visueel onmiddellijk verfijnd, vitaal en fris en krijgt meer uitstraling.

Toepassing: De crème is stap 5 van uw verzorgingsroutine. 's Ochtends en/of 's avonds na het reinigen zachtjes op de huid masseren. Als aanvulling, raden wij de VITALIZING CREAM 5.1 aan als eenvoudige dagverzorging.

Inhoud: 50ml

Artikelnummer: 444300
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code