Top

Limited Edition Doctor BABOR Set

Nieuw
  • Limited Edition Doctor BABOR Set
99,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Limited Edition Doctor Babor Set

Doctor Babor set en bevat 2 lifting performance producten - de bestsellers Collagen Booster Cream en Firming Lip Booster! Een Limited Edition set die je niet mag missen!

De jaarlijkse Doctor Babor set als limited edition verschijnt dit jaar in een aantrekkelijk, transparant reistasje en bevat 2 lifting performance producten - de bestsellers Collagen Booster Cream en Firming Lip Booster – 100% lifting.

Collagen Booster Cream: maakt strak en verstevigt de huid - Verzorgende, strakmakende gezichtscrème voor de correctie van rimpels en verminderende weefselstevigheid. De Collagen Booster Cream zorgt voor een voelbaar gladgemaakt, verstevigd en jeugdig strakke teint.

Een hyaluronzuurcomplex en maritiem collageen hydrateren de huid op intensieve wijze. 2% Tripeptide solution activeert de huideigen collageenproductie en verbetert voelbaar de dikte en stevigheid van de huid.

Firming Lip Booster: het extra aan lippenvolume - Intensief verzorgende lippenbalsem met opvullend effect ter ondersteuning van een gelijkmatig strak lippengebied. Met behulp van swertiamarin en hyaluronzuur reduceert de Lip Booster de diepte van de lippenrimpeltjes en lijnen om het mondgebied, herdefinieert de lippencontouren en schenkt het lippengebied nieuw, jeugdig volume.

Hyaluronzuur in combinatie met swertiamarin verbetert het lippenvolume. Rimpeltjes en lijnen zien er gereduceerd uit. Hyaluronzuur veroorzaakt een opvuleffect.

Toepassing: Collagen Booster Cream: `s morgens en `s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en licht inmasseren.

Firming Lip Booster: `s morgens en `s avonds na de reiniging of indien nodig tussendoor met de rolapplicator op de lippen en om de lippencontouren aanbrengen. Laten inwerken en de gebruikelijke lippenmake-up aanbrengen.

Inhoud: set met 2 delen 50ml / 15ml

Artikelnummer: 463727
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over