Top

Doctor BABOR BOOST CELLULAR Glow Booster Bi-Phase Ampullen

  • Doctor BABOR BOOST CELLULAR Glow Booster Bi-Phase Ampullen
  • Doctor BABOR BOOST CELLULAR Glow Booster Bi-Phase Ampullen
80,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Doctor BABOR BOOST CELLULAR Glow Booster Bi-Phase Ampullen

14x Glow Booster ampullen laten elke huid stralen. Echt een indrukwekkend product van BABOR, een fantastische ervaring om te gebruiken! Na gebruik van deze bi-phase fluid ervaart u dat het direct aanbrengen van een creme niet nodig is.

inhoud: 14x 1ml
  • Jeugdigere uitstraling
  • Geperfectioneerde huidtint
  • Strakkere huid
  • Met vitamine C, bistorta-wortel, duindoornextract en pinksterbloemolie
UITSTRALING - GELIJKMATIGHEID - LICHTKRACHT

De wereldnoviteit van BABOR: de eerste bi-phase ampul!
Deze innovatieve 2-fasen textuur combineert de geconcentreerde werkstofpower van een serum met de verzorgende kracht van plantaardige oliën en ziet daarbij compleet af van emulgatoren. Kort schudden verbindt de fasen en laat een effectieve serum-olie-mixtuur ontstaan. Trekt snel in en geeft een uiterst fluweelachtig huidgevoel, zonder te glanzen.

Glow Booster wekt elke huid tot stralen. Met een effectieve combinatie van vitamine C, extracten uit duindoorn en de adderwortel (bistorta) alsmede α-tocoferol. Perfectioneert de huidtint en de gesteldheid van het huidoppervlak. Het resultaat: een zichtbaar gladdere huid vol jeugdige lichtkracht en uitstraling.

ampullen alleen voor uiterlijk gebruik!

Toepassing: voor het aanbrengen goed schudden tot beide fasen vermengd zijn. De hals van de ampul met een tissue of met de bijgevoegde ampullenopener afdekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk achterwaarts bij de onderste gekleurde ring afbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Na gebruik van deze bi-phase fluid ervaart u dat het direct aanbrengen van een creme niet nodig is.

Artikelnummer: 402610
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over