Top

Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular

Intensieve opbouwende verzorgingsserie voor de extreem droge huid

De hightech producten op basis van een speciale, neurocosmetische werkstofcombinatie regenereren op effectieve wijze de lipidenbeschermingsmantel van de huid en normaliseren haar vet- en vochthuishouding. Het huideigen weerstandsvermogen wordt op intensieve wijze versterkt, irritaties en roodkleuringen worden duidelijk gereduceerd. Onaangenaam gespannen gevoel en jeuk worden onmiddellijk verzacht en zelfs een tot neurodermitis neigende huid herstelt sneller en ziet er opnieuw heerlijk glad en zacht uit.
Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cleanser
Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cleanser
Milde reinigingsmelk met vetherstellende eigenschappen voor een extreem droge, gevoelige huid. Ook voor de ondersteunende verzorging bij neurodermitis in de symptoomvrije periode.
€ 29,50
€ 23,60
Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream
Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream
Speciale verzorging – crème voor een extreem droge, gevoelige huid. Ook als ondersteunende verzorging bij neurodermitis in de symptoomvrije fase.
€ 61,00
€ 48,80
Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich
Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich
Speciale verzorging – crème in een volle consistentie voor een extreem droge, schilferige huid.
€ 64,00
€ 51,20

Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Bij een extreem droge en zeer gevoelige huid

Steeds meer mensen lijden onder huidproblemen veroorzaakt door stress. De huid reageert gevoelig, is rood en gespannen en wordt steeds droger. Vaak tot aan neurodermitis. Dit gaat vrijwel altijd samen met een onaangenaam gevoel van jeuk.

 

Een extreem droge huid is meestal het resultaat van een gebrek aan essentiele vetzuren. De

lipidenbeschermingsmantel kan niet normaal worden gevormd omdat de huideigen beschermingsfunctie verzwakt is. Bovendien verliest de huid extreem vocht en wordt steeds droger. Bacteriën en irriterende stoffen kunnen ongehinderd in de droge en gesprongen huid dringen. Dientengevolge reageren de zenuwuiteinden van de epidermis hypersensibel. Boodschappers (cytokines) zetten afweerreacties in gang en leiden tot ontstekingen die aan het huidoppervlakte zichtbaar worden door ruwheid, roodkleuringen en jeuk. Men is geneigd te krabben. Dit leidt weer tot meer jeuk en een steeds gevoeliger reagerende en droger wordende huid. De sterker wordende cyclus van oorzaak- gevolg begint.

 

Tijdens jarenlang onderzoek hebben de BABOR laboratoria een nieuwe, optimaal huidverdraagzame, neurocosmetische werkstofcombinatie ontwikkeld, die de cyclus van oorzaak en gevolg doorbreekt en het optreden van alle symptomen van de neurosensitieve huid vermindert.

De Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular verzorgingsserie regenereert op effectieve wijze de lipidenbeschermingsmantel van de huid en normaliseert haar evenwicht tussen vet en vocht.

Het huideigen weerstandsvermogen wordt op intensieve wijze gesterkt zodat het risico op bacteriële huidreacties afneemt en irritaties en roodkleuringen duidelijk en duurzaam worden gereduceerd.

Een onaangenaam gespannen gevoel en jeuk worden onmiddellijk verminderd. De huid herstelt zich sneller en zier er heerlijk glad en zacht uit.

 

Voor een optimale huidverdraagzaamheid zijn alle Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular producten zonder conserveringsmiddelen, mineralen oliën, geurstoffen en synthetische kleurstoffen. De producten worden in een speciaal productieproces op steriele wijze vervaardigd waardoor volledig kan worden afgezien van conserveringsmiddelen.