Top

Doctor BABOR Purity Cellular

De hightech verzorgingslijn Doctor BABOR Purity Cellular reduceert zichtbaar huidonzuiverheden, puistjes en irritaties.

  • Zeer werkzame verzorging bij acute onzuiverheden.
  • Intensieve anti-puistjes verzorging.
  • Herstel van door stress veroorzaakte onzuiverheden.
Doctor BABOR Purity Cellular SOS De-Blemish Kit
Doctor BABOR Purity Cellular SOS De-Blemish Kit
Multifunctionele, onmiddellijke hulp voor de effectieve afname bij aanwezige huidonzuiverheden en irritaties. De geselecteerde werkstofcombinatie van de De-Blemish Cream reduceert huidonzuiverheden en acute puistjes, vermindert de talgproductie en matteert de huid.

Multifunctionele SOS anti-puistjes kit bestaande uit De-Blemish Cream en De-Blemish Powder.
€ 71,00
€ 56,80
Doctor BABOR Purity Cellular Ultimate Blemish Reducing Duo
Doctor BABOR Purity Cellular Ultimate Blemish Reducing Duo
Anti-puistjes werkstofconcentraat + camouflagecrème

Anti-puistjes duo bestaande uit een antibacterieel werkstofconcentraat en een getinte camouflagecrème.– ook perfect voor onderweg!

€ 29,50
€ 23,60
Doctor BABOR Purity Cellular Blemish Reducing Cream
Doctor BABOR Purity Cellular Blemish Reducing Cream
Anti-puistjes crème in luchtige consistentie

Neurocosmetische 24h-anti-puistjes-crème. Intensieve verzorging bij acute, door stress veroorzaakte huidonzuiverheden.
€ 61,00
€ 48,80

Acne en onzuiverheden, er is een oplossing

Een onzuivere huid staat wereldwijd bovenaan de lijst van alle dermatologische problemen. Ongeveer elke vierde patiënt die vanwege een dermatologisch probleem een arts of schoonheidsspecialist bezoekt, lijdt onder acne.  
Acne- patiënten hebben een verhoogde activiteit van het enzym 5-alfa-redutase, wat tot een grotere talgproductie leidt. Tegelijkertijd treedt er ook een verstoring van de natuurlijke huid verhoorning op. De hoorncellen maken zich niet volledig van elkaar los en kunnen zodoende niet worden afgestoten. Dit leidt tot een verstopping van de talgklierenuitgangen. Er ontstaat een talopstopping. De ontstane comedoon (mee-eter) biedt ideale groeivoorwaarden voor de acne kenmerkende propionibacteriën. De stofwisselingsproducten van bacteriën leiden tot irritaties en roodkleuringen.

Door de regulering van de verhoogde talgproductie en het herstellen van de aanwezige storing in de verhoorning die voor de verstopping van de talgklieruitgangen zorgt en daarmee de ontstekingscapaciteit verhoogt, worden acute, door stress veroorzaakte huidonzuiverheden en ontstoken puistjes snel en effectief gereduceerd en het ontstaan van nieuwe wordt voorkomen. De teint ziet er gelijkmatiger, zuiverder en ontspannen uit.