Top

Doctor BABOR Limited Edition Set (Booster Cream + V-Shape Serum)

Nieuw
  • Doctor BABOR Limited Edition Set (Booster Cream + V-Shape Serum)
167,80
per stuk (set van 2)

Doctor BABOR Limited Edition Set (Booster Cream + V-Shape Serum)

De jaarlijkse Doctor Babor set als gelimiteerde editie verschijnt dit jaar in een aantrekkelijk, transparant reistasje en bevat 2 lifting performance producten – de bestsellers, de Collagen Booster Cream en het V-Shape Serum – 100% lifting.


Collagen Booster Cream:
maakt strak en verstevigt de huid - verstevigende, verzorgende gezichtscrème voor het corrigeren van rimpels en een verminderende weefselstevigheid. De Collagen Booster Cream zorgt voor een voelbaar gladgemaakte, verstevigde en jeugdig strakkere teint.
Een hyaluronzuurcomplex en maritiem collageen hydrateren de huid op intensieve wijze. 2% tripeptide solution activeert de huideigen collageenproductie en verbetert zo voelbaar de dichtheid en stevigheid van de huid.

V-Shape Serum:
voor een steviger, gladder, geherdefinieerd gebied van kin en hals. Het speciale serum maakt strak, verstevigt en vernieuwt de contouren van het kin- en halsgebied. Dit nauwkeurige gebruik ondersteunt doelgericht de jeugdige V-vorm van het gezicht en geeft zijn volume terug.
Het Lift-Up extract uit edelweissstamcellen herstelt de natuurlijke spanning en stevigheid van de huid. Daardoor wordt het gebied van hals & kin geherdefinieerd, verstrakt en verstevigd en de gezichtscontouren worden opgetild. Het gezichtsovaal, de V-vorm, ziet er individueel gehermodelleerd uit.

Toepassing: Collagen Booster Cream: `s morgens en `s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en licht inmasseren.
V-Shape Serum: `s morgens en `s avonds na de reiniging 1-2 pompeenheden op de gehele kinlijn en het halsgebied aanbrengen en licht inmasseren.

Inhoud:
Collagen Booster Cream 50ml (normale hoeveelheid/verpakking)
V-Shape Serum 15ml (niet los verkrijgbaar)

Artikelnummer: 400209

Verwachte levertijd: 1 dag
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code