Top

Verzending en betaling


Geen verzendkosten


Uw bestelling wordt in Nederland en België zonder verzendkosten bij u thuisbezorgd. Wel hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €25.

Wij leveren snel!


Ongeveer 90% van alle bestellingen wordt binnen 24 uur bij onze klanten afgeleverd!

Wij werken samen met DHL-FY en DHL Europlus. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden nog diezelfde werkdag verwerkt en verzonden zodat deze normaliter de volgende werkdag bij u kunnen worden aangeboden! In Nederland ook op zaterdag. Is het afleveradres een zakelijk adres dan verzoeken wij u tijdens het bestellen het veld bedrijfsnaam in te vullen! Wij leveren niet aan postbussen.

Uw bestelling wordt vier maal aangeboden (België 2 maal), overdag en in de avond uren. Lukt het afleveren onverhoopt niet dan nemen wij contact met u op. Uw bestelling wordt mogelijk ook bij uw buren aangeboden. Er wordt altijd een naam en handtekening voor ontvangst gevraagd.

Wanneer u niet wilt dat DHL uw bestelling bij uw buren aanbiedt, geeft u dit dan aan in 'opmerkingen' bij uw bestelling.

 

Betaling


Betaling verloopt eenvoudig en veilig via iDEAL, creditcard of Paypal en voor België het vertrouwde Bancontact / Mister Cash.
 

Vragen of retouren


Bent u niet tevreden over de levering, is een product beschadigd of hebt u een vraag; neem dan zo spoedig als mogelijk contact met ons op via ons algemene email adres info@schoonheidsinstituut.nl. Wij reageren snel op uw vraag en lossen het graag samen met u op.

U hebt na ontvangst van het door ons geleverde product 14 dagen bedenktijd, u mag het product binnen deze periode retour zenden.
Wij storten na ontvangst van het retour gestuurde product het gehele transactie bedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening / creditcard / Paypal-rekening.

Retourneren van verkeerd bestelde producten is altijd voor eigen kosten. Neem voor het retour zenden graag vooraf even contact met ons op via info@schoonheidsinstituut.nl