Top

Doctor BABOR Refine Cellular 3D Cellulite Fluid

Nieuw
  • Doctor BABOR Refine Cellular 3D Cellulite Fluid
  • Doctor BABOR Refine Cellular 3D Cellulite Fluid
56,00
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Doctor BABOR Refine Cellular 3D Cellulite Fluid

Verstrakkend werkstofconcentraat voor de ondersteuning van de cellulite-behandeling in drie dimensies.

Bevordert de stevigheid van het bindweefsel. Oneffenheden worden zichtbaar verbeterd. De huid voelt steviger aan. Het huidreliëf ziet er gladder, strakker en gelijkmatiger uit.

Het innovatieve hexapeptide-39, forskolin en coffeïne ondersteunt de reducering van vetopslag en vetafbraak. Bovendien stimuleert het Collagen Booster peptide de stevigheid van het bindweefsel en maakt het huidoppervlak glad. Oneffenheden door vetopslag worden zichtbaar verbeterd.

Toepassing: Neem de ampul in de hand, schud en klop vervolgens de fluid zachtjes uit de ampullenhals terug naar het onderste deel van de ampul. Draai de ampul zodanig dat de kleurige punt naar voren en omhoog wijst. Bedek de ampullenhals met een tissue en druk met de duim op het gemarkeerde punt en breek de hals met een ruk naar achteren open. Doe de fluid in de handpalm en masseer het op de probleemzones van het lichaam in. Het gebruik in combinatie met Ultimate 3D Cellulite Lotion intensiveert de werking. Aanwijzing: uitgebalanceerde, vet- en suikerarme voeding, regelmatige training en lichamelijke activiteit ondersteunen de effectiviteit van het product. Bevat coffeïne. Contact met de ogen vermijden. Alleen voor uitwendig gebruik.

Inhoud: 14 ampullen van 10ml

Artikelnummer: 463460
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code