Geen verzendkosten

Uw bestelling wordt in Nederland zonder verzendkosten bij u thuisbezorgd. Wel hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €45.

I’m a students at the law academy. And I like to investigate different law cases for my papers or other educational tasks. Sometimes, to get law essay help, I go to this resource as here I can get professional tips and explanations for some complicated cases.

Voor België vragen wij een bijdrage in de verzending van €5

dhl-logo

Wij leveren snel!

Ongeveer 90% van alle bestellingen wordt binnen 24 uur bij onze klanten afgeleverd!

Wij werken samen met DHL-FY en DHL Europlus. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden nog diezelfde werkdag verwerkt en verzonden zodat deze normaliter de volgende werkdag bij je kunnen worden aangeboden. In Nederland ook op zaterdag. Is het afleveradres een zakelijk adres dan verzoeken wij u tijdens het bestellen het veld bedrijfsnaam in te vullen! Wij leveren niet aan postbussen.

Je bestelling wordt een aantal malen aangeboden (in België is dit afwijkend), overdag en in de avond uren. Je bestelling wordt mogelijk ook bij je buren aangeboden.

Betaling

Betaling verloopt eenvoudig en veilig via iDEAL, creditcard of Paypal en voor België het vertrouwde Bancontact / Mister Cash.

 

 

Vragen

Ben je niet tevreden over de levering, is een product beschadigd of heb je een vraag; neem dan contact met ons op via ons algemene email adres info@schoonheidsinstituut.nl. Wij reageren snel op je vraag en lossen het graag samen met je op.

Retouren

Je hebt na ontvangst van het door ons geleverde product 14 dagen bedenktijd. Je mag het product binnen deze periode retour zenden. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.
Wij storten na ontvangst van het retour gestuurde product het bijbehorende transactie bedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening / creditcard / Paypal-rekening.

Retour zenden van verkeerd bestelde producten is voor eigen rekening. Hebben wij iets verkeerds geleverd? Dan nemen wij de verzend- en retourkosten voor onze rekening. Neem voorafgaande aan het retour zenden graag contact met ons op via info@schoonheidsinstituut.nl of stuur een bericht via de contactpagina.

Retour zendingen altijd met track&trace verzenden

Wanneer je zelf een artikel retour zend is het verstandig deze te verzenden met een track&trace optie of verzekering. Het zelf retour zenden van een op afstand gekochte product is namelijk voor risico van de consument. Het is daarom verstandig om op een manier te verzenden dat deze tijdens het proces te volgen is. Indien een pakket onverhoopt niet aankomt dan ben je daar zelf aansprakelijk voor. Wil je dit risico voorkomen, stuur dan het pakket verzekerd.