Geen verzendkosten

Uw bestelling wordt in Nederland en België zonder verzendkosten bij u thuisbezorgd. Wel hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €25.

dhl-logo

Wij leveren snel!

Ongeveer 90% van alle bestellingen wordt binnen 24 uur bij onze klanten afgeleverd!

Wij werken samen met DHL-FY en DHL Europlus. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden nog diezelfde werkdag verwerkt en verzonden zodat deze normaliter de volgende werkdag bij u kunnen worden aangeboden! In Nederland ook op zaterdag. Is het afleveradres een zakelijk adres dan verzoeken wij u tijdens het bestellen het veld bedrijfsnaam in te vullen! Wij leveren niet aan postbussen.

Uw bestelling wordt vier maal aangeboden (in België is dit afwijkend), overdag en in de avond uren. Lukt het afleveren onverhoopt niet dan nemen wij contact met u op. Uw bestelling wordt mogelijk ook bij uw buren aangeboden. Er wordt altijd een naam en handtekening voor ontvangst gevraagd.

Wanneer u niet wilt dat DHL uw bestelling bij uw buren aanbiedt, geeft u dit dan aan in ‘opmerkingen’ bij uw bestelling.

Betaling

Betaling verloopt eenvoudig en veilig via iDEAL, creditcard of Paypal en voor België het vertrouwde Bancontact / Mister Cash.

logo-betalgingen

Vragen of retouren

Bent u niet tevreden over de levering, is een product beschadigd of hebt u een vraag; neem dan zo spoedig als mogelijk contact met ons op via ons algemene email adres info@schoonheidsinstituut.nl. Wij reageren snel op uw vraag en lossen het graag samen met u op.

U hebt na ontvangst van het door ons geleverde product 14 dagen bedenktijd, u mag het product binnen deze periode retour zenden.
Wij storten na ontvangst van het retour gestuurde product het bijbehorende transactie bedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening / creditcard / Paypal-rekening.

Retourneren van verkeerd bestelde producten is altijd voor eigen kosten. Neem voor het retour zenden graag vooraf even contact met ons op via info@schoonheidsinstituut.nl of stuur een bericht via de contactpagina.