Resultaat 1–12 van de 55 resultaten wordt getoond

TOON FILTER
Bekijk 9 24

BABOR Skinovage Calming Cream

54,90

Zachte intensieve verzorging voor de gevoelige huid.

Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream

61,00

Speciale verzorging – crème voor een extreem droge, gevoelige huid. Ook als ondersteunende verzorging bij neurodermitis in de symptoomvrije fase.

Doctor BABOR Protect Cellular Protecting Balm SPF50

34,00

De luchtige Protecting Balm SPF 50 trekt snel in, zonder te plakken.

Naast de PROTECT CELLULAR signatuur- werkstoffen bevat de balsem een complex, bestaande uit bètaglucaan en panthenol, dat de huid op intensieve wijze kalmeert en regenereert.

BABOR Skinovage Calming Cream Rich

56,90

Bijzonder rijke intensieve verzorging voor de gevoelige huid.

Doctor BABOR Hydro Cellular Hyaluron Infusion

66,00

Boost aan vocht voor de vochtarme huid met de eerste droogterimpeltjes.
Het power-concentraat Hyaluron Infusion is een vochtspecialist voor de intensieve vochtverzorging van de huid met onmiddellijk en duurzaam effect.

Doctor BABOR Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream Rich

64,00

Speciale verzorging – crème in een volle consistentie voor een extreem droge, schilferige huid.

BABOR Essential Care Sensitive Cream

29,90

Licht smeerbare gezichtsverzorgingscrème voor gevoelige en geïrriteerde huid. Zonder geur- en kleurstoffen. Speciaal voor de jonge huid.

BABOR MEN Calming After Shave Serum

29,90

Het BABOR Calming After Shave Serum verfrist de door het scheren zwaar belaste mannenhuid en reduceert irritaties met een verzorging na het scheren. Voor een verzorgde huid zonder een gespannen gevoel.

BABOR MEN Calming Face & Eye Cream

49,90

De Calming Face & Eye Cream helpt mannen met een gevoelige huid om in een nieuwe topvorm te komen met als doel een ontspannen, verfriste huid vol nieuwe kracht. Een mannen creme voor een gelijkmatigere, gladgemaakte huid met een frisse uitstraling.

BABOR MEN Energizing Face & Eye Gel

49,90

De Energizing Face & Eye Gel helpt de normale, vettige en gemengde mannenhuid om weer in topvorm te komen: voor een gelijkmatigere, gladgemaakte huid met een frisse uitstraling. Trekt snel in je huid.

BABOR MEN Energizing Hair & Body Shampoo

19,90

De Energizing Hair & Body Shampoo verzorgt je lichaam en haren en zorgt met zijn markante, frisse geur voor een verlevendigende douchebelevenis. De perfecte start van jouw dag.

BABOR MEN Instant Energy Ampoule Concentrates

29,90

Dit is een echt SOS-werkstofconcentraat voor de vermoeide mannenhuid met gebrek aan uitstraling; vaal, droog en vlekkerig. Nu breng je de huid weer in topvorm: je huid ziet er direct beter en ook vol energie uit.